Hoe ontvang ik een factuur?

Hoe ontvang ik een factuur?

Nederland

Voor goede doelen gevestigd in Nederland is Alvarum niet gemachtigd om facturen op te stellen.

België

Als u aan een Belgisch goed doel heeft gedoneerd hangt het van het goede doel af of er een factuur voor online donaties kan worden opgesteld. Neem hiervoor contact op met het goede doel voor meer informatie.

Let op: U moet het vakje “Ik wil een factuur voor mijn donatie” aanvinken en uw huidige adres achterlaten wanneer u uw donatie maakt. Anders kan het goede doel geen factuur voor u opstellen.

Luxemburg

Als u aan een Luxemburgs goed doel heeft gedoneerd zal het goede doel een factuur opstellen aan het begin van het komende jaar. Als u geen factuur ontvangt neem dan contact op met het goede doel.

Let op: U moet het vakje “Ik wil een factuur voor mijn donatie” aanvinken en uw huidige adres achterlaten wanneer u uw donatie maakt. Anders kan het goede doel geen factuur voor u opstellen.

Frankrijk

Als u aan een Frans goed doel gedoneerd heeft wordt er direct na uw donatie een online factuur opgesteld. Alvarum stuurt u na de donatie een mail met een link naar waar u uw factuur kunt downloaden.

Hoe download u uw factuur?

Na uw donatie ontvangt u een bevestigingsmail van Alvarum. In deze mail vindt u een link waar u uw factuur kunt downloaden. Klik op de link en volg de instructies om de factuur te downloaden.

Let op: controleer uw Spam/Reclame folder als u geen e-mail ontvangen heeft na uw donatie.

Hoe vind ik oude facturen?

Alle voorgaande facturen die u gedownload heeft worden opgeslagen in uw Alvarum account. Log in met uw e-mailadres en uw wachtwoord en ga naar “Mijn facturen”. Als alternatief kunt u ook op de link in de bevestigingsmail klikken.

Ik kan mijn factuur niet vinden.

Contacteer ons in het geval u uw bevestigingsmail met de link niet kunt vinden. Wij zullen u verder helpen.

Duitsland

Als u aan een Duits goed doel heeft gedoneerd zal het goede doel een factuur opstellen aan het begin van het komende jaar. Als u geen factuur ontvangt neem dan contact op met het goede doel.

Let op: U moet het vakje “Ik wil een factuur voor mijn donatie” aanvinken en uw huidige adres achterlaten wanneer u uw donatie maakt. Anders kan het goede doel geen factuur voor u opstellen.

    • Related Articles

    • Hoe registreer ik mijn goede doel op het platform Alvarum

      U kunt uw goede doel op Alvarum registreren door de volgende stappen: Download hier het registratieformulier Vul het formulier in en stuur het terug met de benodigde documenten Na ontvangst nemen wij contact met u op in geval van vragen Uw goede doel ...
    • Hoe kan ik de sluitingsdatum van mijn Alvarum pagina veranderen?

      Waarschuwing: Na het oversteken van de sluitingsdatum van uw pagina zal het niet langer mogelijk zien donaties over het pagina te ontvangen. Je kunt de pagina niet zelf heropenen.​ Om het afsluiting datum van uw Alvarum pagina te verlengen, volg deze ...
    • Hoe kan ik Excel gebruiken voor het analyseren van mijn gegevens?

      In the section "Reporting" in your new Charity Backoffice you can download a list of all your Alvarum pages. From this .xls file you can easily create your own data files or reportings with Microsoft Excel, LibreOffice Calc, Google Spreadsheats or ...